Boogschutters

    

        Robin Hood Tienen

    

SEIZOEN 2017   - vervolg

Het bestuur hoopt dat er vele leden zich zullen inschrijven voor ons competitieprogramma '17, waar iedere boogschutter zijn ding kan doen, op welk niveau dan ook. Het is een hele plezante periode gedurende het jaar. En het is nog plezanter als er vele leden samen op verplaatsing kunnen meedingen naar de bekers en de beste prijzen. Je voelt je zo nooit alleen en bovendien ben je steeds gesteund door de goede raadgevingen van je collega schutters en trainers. Doorgedreven ervaring doe je op, tijdens zulke activiteiten. Competititie stress is nog altijd iets anders dan schieten in clubverband. Dan pas worden de goede schutters gevormd en voorbereid.
That is what sport is all about!

Schrijf je zo snel mogelijk in, zodat we de beste plaatsen voor je kunnen reserveren. Zodoende kunnen we ons met alle clubleden samen inschrijven en een van de schietsessies als club reserveren. Vorig jaar was plezant, laat het dit jaar nog leuker worden ....
Schrijf je in via de toets hieronder. De kalender met competities van het seizoen 2017 vind je via de 2e toets hieronder.

Inschrijven

Kalender