Boogschutters

    

        Robin Hood Tienen

    

Wedstrijdverlagen

Winter Competitie Jeugd - Leuven, 12 Januari 2014   

In het weekend van 12 januari werd er gestart met een wintercompetitie voor de jeugd - 21j

Deze competitie loopt over drie weekends op 3 verschillende locaties, Leuven-Wilsele (12/01), Lubbeek-Binkom (09/02) en Bekkevoort (02/03). De beste twee resultaten tellen mee voor de eindrangschikking.
Robin Hood Tienen doet aan deze competitie mee met vijf jeugdige boogschutters nl. Laura, Ben, Robberecht, Joeri en Sven. Voor de broers Sven en Joeri is het de eerste keer dat ze in een competitie boogschieten aantreden.
RHT kan met gerust gemoed stellen dat al onze aangetreden leden het niet slecht doen op dit ogenblik.
Intense training heeft hen reeds op een kwalitatief niveau gebracht waarmee ze zonder blikken en blozen kunnen in duel gaan met boogschutters van andere clubs. De eindresultaten worden verwacht na de 3e competitie in Bekkevoort.

Competitie St. Franciscusgilde Tienen, 01-02 Februari 2014   

Het voorbije weekend -van zaterdag tot zondag- werd er gestreden voor een mooie plaats in de ranking op een van de zeven regionale tornooien boogschieten. De wedstrijd werd deze keer georganiseerd door de Sint-Franciscusgilde te Tienen. Er werd van de boogschutters verwacht dat ze op 25m telkens 1 pijl schoten en dit wel 30 maal. Dat het spannend was kunnen we je alvast verzekeren.

Onze club werd sterk vertegenwoordigd door 9 deelnemers namelijk Louis, Marie-Louise, Michael, Philippe, Jacques, Daniel, Ben, Marc en Birgen. Elk ijzersterke leden, die steeds present zijn om Robin Hood Tienen naar dat hogere niveau te tillen. Dit is iets waar we als club zeker trots op mogen zijn. We konden duidelijk zien dat deze ervaren schutters van plan waren de eer hoog te houden. Toch zat de sfeer er goed in en werden er af en toe wat tips aan eenieder gegeven. Want die 10 moest en zou het afgelopen weekend vaak geschoten worden. En als er eens naast gericht werd, kon dat niet zoveel kwaad. Dan lag bij het volgende schot de lat net dat tikkeltje hoger.

info@robinhoodtienen.be